i-kucharka.cz - Tatarák z čerstvého lososa

#

Logo
Více než 21 receptů    

Tatarák z čerstvého lososa

Vytisknout

Informace

Známka: 2

Autor receptu: admin Příprava receptu: 20 min.
Počet porcí: 2x Kategorie: Maso

Náhled

Postup přípravy

Z filetu odstraníme kůži a maso na velmi jemno naškrabeme nebo nařežeme.
Přidáme jemně nakrájenou červenou cibuli.
Osolíme, opepříme, zakapeme citronovou nebo limetkovou šťávou.
Přidáme lžičku olivového oleje a směs dobře promícháme.
Dle chuti můžeme přidat smítko kopru, nebo oregana.
Podáváme chlazené s restovanými tousty nebo bagetkami.

Seznam surovin

200 gramů čerstvého lososa
1 kus červené cibule
1 kus citrónu nebo limetky
1 lžička olivového oleje
6 kusů toustového chleba
špetka soli
špetka pepře
špetka kopru nebo oregana

Poznámky k receptu

Uzený losos lze také použít, ale chuťově je to trochu jiné.



Diskuze


Tento recept nemá žádný komentář!



Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé!


Inzerce

Vánoční dárky
Jak na french press?

Jak správně používat konvičku french press? Poradíme! Čtěte více!

Desky na krájení

Pořiďte si kvalitní krájecí desky ze špičkových materiálů.

Moderné kuchyne

Návrhy kuchýň v 3D od ORESI ZADARMO

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

Adult VPS

VPS servery se správou pro erotické stránky.

Copyright © 2012, Všechna práva vyhrazena
Kontakt | Reklama | Zdroj obrázků: www.sxc.hu

www.i-kucharka.cz
obrovská kuchařka, která obsahuje mnoho receptů na skvělé jídlo