i-kucharka.cz - kuchařka a recepty na jednom místě

#

Logo
Více než 21 receptů    

Katalog receptů

Katalog receptů



Řazení Nejnovější na začátek
Nejlépe hodnocené

0 1

Tatarák z čerstvého lososa Známka: 2
Náhled
Suroviny:
200 gramů čerstvého lososa 1 kus červené cibule 1 kus citrónu nebo limetky 1 lžička olivového ole ...

Postup:
Z filetu odstraníme kůži a maso na velmi jemno naškrabeme nebo nařežeme. Přidáme jemně nakrájenou č ...

Autor: admin

Sekaná ala Dante Známka: 2
Náhled
Suroviny:
Kilo mletého kuřecího masa, nebo půl kila mletého kuřecího a půl kila mletého vepřového. Polévková ...

Postup:
Cibuli na jemno nasekáme a přidáme mleté maso, vejce, ostrý kečup, kremžskou hořčici, lžíci červené ...

Autor: admin

Masové kuličky v rajské Známka: 2
Náhled
Suroviny:
Mleté maso Cibule Strouhanka Vejce Oregano Sůl Pepř Rajský protlak Skořice Bobkový list Ke ...

Postup:
Mleté maso uchutíme (=cibule, strouhanka, vejce, oregano, sůl, pepř). Uděláme kuličky, do pekáče dá ...

Autor: Monika A.

Plíčky na smetaně Známka: 2
Náhled
Suroviny:
Plíčky, srdíčko, zalenina, zakys. smetana, cibule, bobkový list, nové koření, pepř.

Postup:
Plíčky + srdíčko uvařit ve vodě s bobkovým listem, novým kořením, pepřem, kořenovou zeleninou, cibul ...

Autor: Dominika

Houbová polévka Známka: 2
Náhled
Suroviny:
Máslo Sůl Kmín Pokrájené houby Pokrájené brambory

Postup:
Kousek másla (v něm dusíme pokrájené houby+sůl+kmín do měkka - 20 minut) podlejeme vodou. Uvařit pok ...

Autor: Lenka

Fazolová polévka (z uzených kostí) Známka: 2
Náhled
Suroviny:
Uzené kosti Fazole Kousky uzeného masa Brambory (kostky) Suroviny na zásmažku

Postup:
V tlakáči uvaříme uzené kosti (vodu nesolit), vařit asi 1h. Vodu přecedit, přidat předem namočené fa ...

Autor: Petra Szahrová

Povidlové rohlíčky Známka: 2
Náhled
Suroviny:
750g hrubé mouky 250ml mléko 150g vařených brambor 100g krystalu 100g Hery (Zlaté Hané) 2 vejce ...

Postup:
1. do větší mísy nasypte hrubou mouku, udělejte důlek. Rozdrobte do něj droždí, přidejte lžičku cukr ...

Autor: Bobb1

Bramborová polévka Známka: 2
Náhled
Suroviny:
2,5l vody 800g bramor ½ celeru 2 cibule 45g másla 1 petržel 2 mrkve 20g usušených hub hrst l ...

Postup:
Sušené houby na několik hodin namočíme (nejlépe přes noc). Brambory a kořenovou zeleninu nakrajíme n ...

Autor: admin

Teheránská rýže Známka: 2
Náhled
Suroviny:
400g rýže 100ml oleje 50g rozinek 100g mandlí 100g kompotovaného ananasu kari sůl glutasol ...

Postup:
Na oleji zpěníme asi půl lžičky kari přidáme uvařenou rýži a nakonec glutasol a sůl.alespoň 5 minut ...

Autor: admin

Bramborový nákyp Známka: 2
Náhled
Suroviny:
300g brambor 80ml mléka 60g másla 80g tvrdého sýra 2 vejce strouhanka sůl pepř

Postup:
Brambory oškrábeme a uvaříme ve slané vodě.Promícháme a vlijeme mléko s rozpuštěním máslem.Vše důkla ...

Autor: admin

Vepřové s vejci Známka: 2
Náhled
Suroviny:
500g vepřového bůčku 4 vejce 100ml bílého vína 40ml sójové omáčky sůl cukr zázvor ...

Postup:
Vepřové pokrájíme na menší špalíčky a podlijeme vodou.Když se voda vyvaří přilejeme směs ze sójové o ...

Autor: admin

Vepřové po Sečuánsku Známka: 2
Náhled
Suroviny:
500g krkovice olej 2 stroužky česneku 1 cibule 20ml sójové omáčky červená paprika sůl cukr ...

Postup:
Maso vykostíme a nakrájíme na malé kousky.Česnek nakrájíme na jemné plátky a krátce osmahneme.Přidám ...

Autor: admin

Skryté kuře Známka: 2
Náhled
Suroviny:
1 kuře pepř 100ml másla hladká mouka sůl

Postup:
Kuře rozdělíme na porce,obalíme v mouce,soli a koření.Na pánvi rozehřejeme máslo,porce kuřete krátce ...

Autor: admin

Skopový perkelt Známka: 2
Náhled
Suroviny:
1kg skopového masa 1lžíce sádla 4 cibule 1 lžička sladké papriky 5 rajčat 3 papriky sůl ...

Postup:
Na sádle zpěníme jemně pokrájenou cibuli,přidáme papriku a maso nakrájené na malé kostičky.Dusíme ve ...

Autor: admin

Skopové na víně Známka: 2
Náhled
Suroviny:
1 skopové plecko 400ml bílého vína 60g másla sůl

Postup:
Plecko rozkrájíme na střední kostky.Osolíme,osmahneme na másle a dál pečeme.Průběžně poléváme vínem ...

Autor: admin

Kuře s lilkem Známka: 2
Náhled
Suroviny:
1 kuře 500g lilku 100g sádla 4 cibule 8 rajčat 4 papriky sůl 1l vývaru petrželová nať ...

Postup:
Porce kuřete osolíme a osmažíme.Přidáme papriku,na jemno nakrájenou cibuli,zalijeme vývarem a dusíme ...

Autor: admin

Holub pěti vůní Známka: 2
Náhled
Suroviny:
4 divocí holubi 1 cibule 100ml sójové omáčky 200ml rýžového vína zázvor mletá skořice pepř s ...

Postup:
Holuby oškubeme,opláchneme a vykostíme.Osolíme a v rozpáleném oleji krátce osmahneme.Poté maso vyjme ...

Autor: admin

Dublinský guláš Známka: 2
Náhled
Suroviny:
500g skopového masa 1 cibule 1 kapusta 8 brambor 1l vývaru sůl pepř

Postup:
Skopové maso nakrájíme a podusíme na cibulce.Osolíme a opepříme.po20 minutách přidáme rozkrájenou ka ...

Autor: admin

Špenátová pomazánka Známka: 2
Náhled
Suroviny:
1balení mraženého špenátu 1 cibule 2 stroužky česneku sůl olej pepř ...

Postup:
Špenát necháme rozmrazit, přebytečnou vodu odlijeme. Na rozpáleném oleji osmažíme dorůžova pokrájeno ...

Autor: admin

Čtverečky s rajčaty Známka: 2
Náhled
Suroviny:
300g listového těsta 1 stroužek česneku olivový olej černý pepř sůl mléko hrst bazalky ...

Postup:
Troubu zapněte na 180°C. Plátky těsta nakrájejte na čtverce (asi 5×5 cm) a položte je na plech s pa ...

Autor: admin

Inzerce

Vánoční dárky
Jak na french press?

Jak správně používat konvičku french press? Poradíme! Čtěte více!

Moderné kuchyne

Návrhy kuchýň v 3D od ORESI ZADARMO

Sklenice na bílé víno

Vychutnejte si oblíbené víno z krásných vinných sklenic od Tescomy.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

Adult VPS

VPS servery se správou pro erotické stránky.

Copyright © 2012, Všechna práva vyhrazena
Kontakt | Reklama | Zdroj obrázků: www.sxc.hu

www.i-kucharka.cz
obrovská kuchařka, která obsahuje mnoho receptů na skvělé jídlo